Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Vuoden 2013 saldo

28.12.2013, Helena Kyrölä

Elämä Porvoossa on ollut rauhallista. Olen asunut samassa talossa avomieheni kanssa. Meillä on ollut paljon yhteistä asiaa tänä kuluvana vuonna. Vuoteen on mahtunut niin iloisia asioita kuin surullistakin asiaa. Terveysrintamalla olen päässyt voiton puolelle. Alkuvuonna kävin leikkauksessa, josta tuli laajempi kuin oli suunniteltu. En sitä jäänyt suremaan vaan päästyäni leikkauspöydältä päätin jatkaa elämää niillä resursseilla kuin on olemassa.En ole saanut mitään hoitoja, ajattelin että luonto parantaa jos olen paantuakseni.

Ulkomailla olemme käyneet muutaman kerran. alkuun se ei ollut suunnitelmissa, mutta meidät valtasi ihmeellinen vaelllustauti ja lähdimme yhdessä matkalle aina kun kerkisimme. Ensin oli kolmen viikon matka Meksikoon tammikuuussa. Alkutalvella mahtui ohjelmaani vikko Vuokatissa.  Keväällä kävimme Etelä-Italiassa Tropeassa. Kesällä kävimme Latviassa Riikassa. Virossa Tallinnassa kävimme pariin kertaan. Syksyllä vierailimme Tunisiassa Hammametissa. Vietimme viikon Tampereella lapinniemen kylpylässä. Ja itsekseni kävin Teneriffalla, lensin Tampereen kautta ja vietin päivät lenkkeillen rantareiteillä. Pienempiä reissuja teimme  Loviisaan sekä kävimmme muutamaan kertaan avomieheni huvilalla Haapaniemessä. Haapaniemessä vietimme myös joulun. Olemme näin säästäneet asuntoa.

Olemme myös  käyneet keskiaika-tapahtumssa. Kävoimme Hämeenlinnan ja Loviisan keskiaika-markkinoilla ja Teneriffalla kävin Medeval-näytöksessä. Myös Riikassa oli käydessämme keskiaika-meininkiä ja Tallinnassakin joulutorilla.

Muita harrastuksia olen jatkanut, kuntosaliharrastusta. Kotona olen tehnyt käsitöitä pienimuotoisesti ja liityin Äiti Teresa-peiton neulojat ryhmään. Olen kerinnyt neuloa muutaman neliön sekä olen reunustanut viisi peittoa virkkausreunalla. Olen kirjoitellut blogeja suunnitelusti, silloin tällöin.

Sukulaisia ja tuttavia olemme tavanneet niin kuin aina, silloin tällöin. Porvoo on asukkaitten suhteen hyvin sisäänlämpiävä kaupunki. Vanhempien tuttavien taholta olen kuulut, että kun Porvooseen muuttaa niiin ei oikeasti muutu Porvoolaiseksi vaan pysyy syntymäkaupunkinsa asukkaana vaikka asuisi kuinka kauan Porvoossa:hassua. Tämä on toinen vuosi Porvoossa asumassa.

Vielä on muutama päivä tätä vuotta 2013 jäljellä. Olemme päässeet ohi lumettoman ja luonnottoman lämpimän joulunajan. Muualta maailmasta tulee tuutin iäydeltä katastrofiuutisia, ja Pohjanmaalla tulvii kuin olisi kevättulvat vaikka on vasta vuodenvaihde tulossa.

2013-vuonna, meidän matkailuvuonna, vuoden viimeisellä viikolla.
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *