Formula 1 VPN-Suomi

Yleinen

Vastauksia

20.05.2013, Helena Kyrölä

Mietteitä toukokuussa kirsikankukkien kukkiessa
Lapset ovat kyselleet, sanottiin kuntosalilla. Monilla kuntoilijoilla on lapsia ja ne ovat heillä mukana harrastuksessaan. Parina päivänä viikossa  kuntoklubi tarjoaa lastenhoidon vanhempien ollessa kuntoilemassa. Tässä vastauksia heidän kysymyksiin:
Mikä olen naisiani? Olen viisikymppinen nainen, pituutta on 163cm ja painoa 67kg (mallia tanakka sanottiin marketissa kun kysyin) Minulla on langanlaiha nimi mutta en tiedä sukulaisissakaan ketään langanlaihaa.
Miksi käyn kuntoilemassa? Kuntoilen kuntosalilla ylläpitääkseni ja kohentakseni fyysistä kuntoani muitten
kuntoilijoitten kanssa. Minulla on omaohjaajan tekemä kunto-ohjelma jota teen itsenäisesti kutosalilaitteilla, silloin tällöin osallistun ohjattuun liikuntaan.
Matkoilla on mielenkiintoista tehdä retkiä ja tutustua erilaisiin kulttuurimaisemiin. Ulkona teen mielelläni kävelylenkkejä luonnossa. Mökkeilen mieheni kanssa, teemme kävelyretkiä ja kivaa on meloa järvellä.

Olenko paljon yksin? Olen asunut itsenäisesti 19-vuotiaasta asti. Parisuhdeyrityksiä on ollut. Nuorena olin avoliitossa muutaman vuoden, kolmikymppisenä kokeilin avioliittoa joka päättyi eroon (se mies minut petti ja jätti, meni toisiin ja kolmansiinkin naimisiin ja sitten kerrottiin että kuollut on.) Eron jälkeen muutin Helsinkiin tämä vuosituhanen alussa taas itsekseni. Ja tapasin muutama vuosi sitten Eurosinkku-bileissä Anteron jonka kanssa menin sitten kihloihin ja ollaan asuttu yhdessa nyt puolitoista vuotta.
Olen ihan tavallisesti heteroseksuaali ja puolisonani on mies koska olen nainen. Ja seksuaalisuuteni on ihan sitä suomalaista tavallista.
Onko se kamalaa, kun ei ole itsellä omia lapsia? Se ei ole yhtään kamalaa. Tekemistä on minulla ollut aina, ei koskaan tule aika pitäksi. Lapsia olen työni puitteissa hoitanut kaiken ikäisiä vauvoista nuorisoon, olen myös hoitanut vammaisia sekä kaikenlaisia vanhuksia vanhainkotityössä.
Mitä nyt kun en käy töissä? No, hoitotyö kävi minulle liian rankaksi,  joten lääkärit vapauttivat minut velvollisuudesta
tehdä töitä terveysalalla. Ja aika kuluu itsellään ja tekemistä tekevälle on aina. Ja mikä pakko on koko ajan jotain tehdä
jos ei tarvistse lääkärienkään mielestä. Voi olla että minulle vielä löytyy omaa koulutustani vastaava kevyempi työpaikka.

Että silleen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *