Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Yleinen

Kevään kässyjä

15.03.2014, Helena Kyrölä

Viikolla innostuin käymään Teetee-shopin (tekstiiliteollisuus) kevättapahtumassa Porvoossa Rihkamakadulla. Kevään uutta neulerintamalla Moda-lehden ohjeilla. Näimme otoksen kevään ispiroimia uusia neuleohjeita ja ompeluohjeita muotinäytöksenä, ja mukana oli myös askartelunäytöksiä. Miten pistellään villakukka-terälehtiä lampaanvillasta kummallisella väkkyrällä ja huovutusneulalla. Myös nykyaikainen rukki esiteltiin, kehrääminen on muotia. Oma rukki on tietenkin hienoa jos on omia lampaita tai laamoja niin voi itse kehrätä lankaa.

Outletissa oli tarjouslankoja sekä uudet muotilangat oli tarjoushinnoin. Uutuuslangoissa on kevään muotivärit, tehostelangoissa pieniä paljetteja tai kimallusta lankaan kehrättynä. Naiset keräsivät innostuneina kasseittain käsityötarvikkeita mukaansa.

Uudessa Moda-lehdessä on helpotekoisia mekkoja ja puseroita kesäksi.

Innostuin langoista, mutta neulepuserokiintiö on täynnä. Sen sijaan mietinmitä tekisin seuraavaksi ja löysin ihania vaaleasävyisiä puuvillaisia virkkauslankoja. Eteisen ikkunat kaipaavat verhoja vanhojen tyllivirityksien paikalle. Ostin viittä ihanaa luonnonläheitä värisävyä virkkauslankaa. Internet-aikana on mielenkiintoist etsiä virkkaus- ja neulemalleja internetin pohjattomista tietoverkoista.

Isoäidin virkkaus-kuusikolmio.

Virkattu Daisy

Afgaanineliöitä


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *