Lainaa.com

Yleinen

90 vuotta

01.09.2013, Helena Kyrölä

Voi mitä onnea on… Mitä on onni tai onnellisuus, tai onnekkuus. Olin varsin onnellinen kun katselin televisiosta hauskaa lauantai-illan elokuvaa ja napostelin sipsejä. Ulkona satoi kaatamalla vettä vaikka alkuviikko oli auringonpaisteista. Tuntui ihanalta olla kotosalla, mies oli työvuoroissaan.

Sunnuntaina kävin syntymäkaupungissa Tampereella, menin linja-autolla ja junalla. vein synttärilahjana Vironreissulta ostetun VSOP-litran lahjakassissa. Kukkakaupat oli kiinni sunnuntai-aamuna, joten oli noloa kun ei ollut kukkia viedä. Yksikin kukka olisi riittänyt, tokaisi isomummu mutta sai kaksi hienoa kimppua keltaisista ruusuista vanhimmalta ja nuorimmaltaan. Vilkkain sisko oli lahjaksi siivonnut huushollin ja pessyt ikkunatkin. Nuorin toi leipomansa kakun ja tortun. Lapsenlapsenlapselta sai lahjaksi halauksia ja suukkosia.

Seurakunnasta muistettiin myös, pastori Käki tuli mukanaan tummanpunainen torkkushaali joka sopi  isomummun kodin harkittuun marjapuuron väriskaalaan. 90 vuotta, siihen mahtuu paljon elettyä elämää.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *